Steka burgare..
..är vad jag har sysslat med idag! Hela dagen, jag har lärt mig alla (nästan) hamburgerlagarknep. Ja, hamburgare och kebab och suovas och tunnbrödrulle och chickenfingers och chickenburger och baconburgare knep. Det var väldigt intressant. Jaa, grillbit har jag också lagat.
Jag kan tala om att att steka burgare är faktiskt ett tungt jobb, nu efteråt så värker ryggen, undra hur många kilo kött jag har kastat upp på stekbordet idag egentligen? Sen är det varmt som i en bastu, men inte får man vara naken inte. Nejnej, då tar kunderna illa upp. Pfft.
Jag har skalat och skurit lök idag. Rödlöken var slut så det blev en påse gullök. Och jag ska tala om för er! Gullökarna var stora som spädbarnshuvud. SJUKT! Snacka om att jag satt och böla, lökarna blev antagligen en aning salta. Så om det är för salt när ni kommer och käkar och det är gullök på burgaren, så ursäkta mig. Men spädbarnshuvudlökar är inte min favorit.
Jag har funderat lite på hur många olika människor det finns som kommer och äter. Och de speciella av dem, de som vill ha på speciella sätt och så. Kan gå in på sådana personligheter någon annan gång. Jag orkar inte nu, jag stinker matos och ryggen värker och duschen väntar rinnandes på toan. Så jag tänkte kasta mig in där och bli ren.
Imorgon; promenad, skola och jobb. Kom och hälsa på vettja! 16 - 21. Vilken burgarrestaurang får ni lista ut själv, ger bara ett tips. Saltgurka (Fast jag glömmer alltid den, men det är ingen som har klagat hittils.)
Godnatt!
Jag kan tala om att att steka burgare är faktiskt ett tungt jobb, nu efteråt så värker ryggen, undra hur många kilo kött jag har kastat upp på stekbordet idag egentligen? Sen är det varmt som i en bastu, men inte får man vara naken inte. Nejnej, då tar kunderna illa upp. Pfft.
Jag har skalat och skurit lök idag. Rödlöken var slut så det blev en påse gullök. Och jag ska tala om för er! Gullökarna var stora som spädbarnshuvud. SJUKT! Snacka om att jag satt och böla, lökarna blev antagligen en aning salta. Så om det är för salt när ni kommer och käkar och det är gullök på burgaren, så ursäkta mig. Men spädbarnshuvudlökar är inte min favorit.
Jag har funderat lite på hur många olika människor det finns som kommer och äter. Och de speciella av dem, de som vill ha på speciella sätt och så. Kan gå in på sådana personligheter någon annan gång. Jag orkar inte nu, jag stinker matos och ryggen värker och duschen väntar rinnandes på toan. Så jag tänkte kasta mig in där och bli ren.
Imorgon; promenad, skola och jobb. Kom och hälsa på vettja! 16 - 21. Vilken burgarrestaurang får ni lista ut själv, ger bara ett tips. Saltgurka (Fast jag glömmer alltid den, men det är ingen som har klagat hittils.)
Godnatt!
Kommentarer
Postat av: Lukasalisha
Awesome site!
Trackback